26 comments

 1. za vse tiste ki pisete slabe stvari se prvo spravite pa napisite in skomponirajte komad skupaj pa da bo res uspesnica, ker se mi zdi da ste vsi tako pametni ko v glasbi pojma nimate . Naljazje je poslusat in kritizirat ampak nikoli se ne postavite v kozo glasbenika tak da jaz lahko recem tej pesmi klasika in obuja stare case 🙂

 2. Ampak komu je to  afnanje všeč in tak grd glas  pa zveni kot otroška pesmmica za vrtec ja ne vem kaj naj rečem.Sazas pa je  skupina samih lopovov  samo denar jih zanima tak kot je tega Zupana ki  je to zatulil tako gnilo samo zaradi denarja pa večina Slovencev  jih sploh ne zanima ne dober zvok ne   nič drugega samo da je po Slovensko pa če tudi je ukradeno.
   Pač tako zgleda slovenska rodoljubnost.
  MZ Hektor pa pomeni   Materialist Zupan 

 3. ja res je tako in si lahko mislite kakšna je to Ironija Matjaž Zupan kateri je podpisan pot tem komadom je direktor Društva SAZAS kateri bi naj varoval avtorske pravice sedaj me toži ker sem na prava peticija com ustvaril peticijo proti SAZAS-u kateri izkorišča vse povprek ! vsak lahko to podpiše peticijo !

 4. sem glasbenik,,vedno se trudim,da bi naredil nekaj novega.nekaj svojega,nekaj kar bom lahko zapustil za seboj in potem nekdo ki naj bi ščitil mojo dediščino prekrši vse morale? Se vam zdi prav?
  Poleg tega,organizator naših nastopov je moral vedno plačati 120 evrov avtorskih pravic SAZAS-u za zaščito naših pravic,na Koroškem radiu in radiu Velenje smo imeli neki kvazi lokalni hit,vrtelo se je non stop,verjamem da je radijska postaja morala plačat avtorske pravice,a avtor ni dobil nič.

 5. Ja, Californija je res plagiat, ampak v tem primeru mi je bolj všeč kot original. Melos je boljši, gre bolj v uho. Nič nimam proti plagiatom iz zgolj poslušalskega vidika … če so tako dobri kot ta, res ne. No, pa Dobra mrha od DMB tut spada v to kategorijo, čeprav nevem a je res plagiat ali le uradna priredba. Pa Laure ni več mi je tudi bolj všeč kot original, pa še bi se našla kakšna.

 6. @rok1679 Žal mi je da te moram razočarati, vendar Bon Jovi je izdal komad Never Say Goodbye leta 1987. California band pa je izdala svoj komad leta 1990, tako da so nažalost plagiat naredili naši fantje. Kar pa ne presenča, ker kakor je videti drugega ne znamo kot kopirati. Ravno par dni nazaj sem slišal komad od smolarja ki je naredil kopijo Johnny Casha – Ring of Fire. Škoda…

Leave a comment

Your email address will not be published.